Autizmus esetén

Autizmus

Vajon mi lehet a hátterében?Mit tudunk azért tenni,hogy vàltozzon az állapot?

Az autizmus egyre gyakrabban lép fel gyerekeknél – ennek okait vitatják; lehetséges, hogy csak arról van szó, hogy gyakrabban ismerik fel, mivel egyre részletesebben fejtik ki a diagnózis kritériumait, aminek következtében egyre több autistát találnak.Autizmus egy idegi-fejlődési rendellenesség,ami csökkent mértékű társadalmi kapcsolatokban, kommunikációs képességekben, abnormális viselkedési és érdeklődési mintázatokban nyilvánul meg. Bár az eredete ismeretlen, a genetikai tényezők fontosnak tűnnek. Okait jelenleg is kutatják. tudomány pillanatnyi állása szerint az autizmus nem gyógyítható. Létezik azonban sokféle fejlesztési mód, amivel az autista emberek élete megkönnyíthető, képességeik pedig fejleszthetőek.
Vizsgálat.

Először is tisztázni kell pár dolgot a szervezeti rendszer müködésében. 

De ehez pontos diagnózisra van szükség.
Egyedi kidolgozott meneten keresztül sok éves tapasztalatot felhasználva dolgoztuk ki  a vizsgálat a menetét.
A vizsgálat teljes menetéről telefonon tudd bővebb tájékoztatást kapni.

Vizsgálatokról infó

https://komplextaplalkozas.hu/miert-ezek-a-vizsgalatok/

Varga Endréné immáron több mint egy évtizede az autizmusban szenvedő gyerekek táplálkozási specialistája lett.Azt gondolja ,hogy  táplálkozási szokások sokban tudnak segiteni ebben a szegmensben.Vannak olyan tapasztalatok melyben az általa egyedileg elkészitett táplálkozási tervben jól reagálnak.

Terápia a táplálkozásban.

Varga Endréné a Vegateszt international Center vezetője szerint hagyomásnyos alternativ módszerekkel lehet befolyásolni.Léteznek olyan terápiás alternativ lehetőségek alternatív gyógymódok,melynek nincs mellékhatása,fájdalom és gyógyszermentes sikeres teràpia.

Kérje ki szakemberünk segitséget.