Küldetésünk

A cégünk vezetője Varga Endréné Zsófi:

A nyugati orvoslás gondolkodásmódjában a betegségek tünetei vannak középpontban: arra törekszünk, hogy azokat megszüntessük, általában valamilyen gyógyszeres kezelés formájában. Ebből adódóan sok olyan állapot van, amelyek esetében az igazi okot nem ismerjük, ezért teljes gyógyuláshoz sem tudjuk segíteni a pácienseket.

Dolgoztam Németországban sportcentrumokban,egészségközpontokban,korházakban.Magyar,és Nemzetközi példákat kielemezve kellő rálátást szereztem az emúlt 20-22 évben táplálkozás adta lehetőségekre.90-évek vége óta foglalkozom az élelmiszerek és a táplálkozás adta problémákat generáló betegségekkel.Megszerzett tapasztalataimra és tanulmányaimra alapozva folyamatosan kutatom,és hasonlítom össze külömböző életmód fajtákat diétákat,és táplálkozás terápiás célú étrendeket.Nagyon sokat ezek közül magam is  kikisérleteztem.Az elmúlt 20-22.-évben már teljesen  küldetésemmé vált, hogy  az embereknek  célzottan rámutassak holisztikus szemléletmódban személyre szabottan helyes táplálkozásra,és életmódra.Ezzel nemcsak, hogy megelőzhetővé válnak bizonyos betegségek, hanem könnyebb a kezelésük is.

Varga Endréné Zsófia már akkor ezzel foglalkozott, amikor még nem volt trend az, hogy a táplálkozás, felszívódási zavar vagy a vegyszerek okozta problémák súlyos zavarokat okozhatnak az emberi szervezetben ezért olyan  tanácsokkal lát el ,amelyek kivezetnek a táplálkozási rendszerek „tanácsok” útvesztőiből. Az én gondolkodásom az hogy természetes dolgokkal nagy ráforditások nélkűl segitsem az embereket,és ez őszinteségen,és a hitelességen nyugszik.