Miért ezek a vizsgálatok?

Vizsgálatok

Miért ezt a vizsgálatot ajánljuk?

Nagyon sok esetben a funcionális betegségekre hagyományos diagnosztikai eszköz nem tud kielégitő választ adni ezért olyan eljárásra van szükség mely a hagyományos diagnosztikai eszközöktől eltéröen képes a funkcionális problémákat azonositani.

Ennek pedig a leghitelesebb változata a Vegateszt módszer,és azon belűl az Expert orvosi diagnosztikai európai Únios irányelvnek megfelelő minősitésű készüléke.

Miért?

Egyrészt csa akkor tudunk pontos váaszokat adni az ön számára,ha ilyen készüléktől van  végeredmény másrészt az átlagtól eltérő gondolkozásmódunknak köszönhetően csak akkor tudunk célzott individuális táplálkozás terápiákat javasolni,ha a funcionális betegségeket felismerő készülék eredményei a kezünkben van.Egy átlagos labor lelettel nem lehet nem tudjuk komplex táplálkozás elméletet megvalósitani.

Mert önnek biztonság kell,hogy az önnél megállapitott változások vagy eredmények igazoltak legyenek.A biztonságot egy vizsgálaton két dolog biztositja a pácienst.

  • A vizsgálatott végző szakmai hozzáértése,és a benne eltöltött ideje.
  • A készülék minősitése,és elismertsége.

Azt gondoljuk,hogy olyan készülékkel való vizsgálati eredmény melynek nincsen Europai-Uniós certifikációja,Nemzeközi klinikákon vagy szakorvosi rendelőkben nem lehet megtalálni annak az eredményével nem lehet pontos tanácsadást elvégezni ezért mi nem ajánlunk önnek vizsgálatra olyan készülékeket mint pl Test elemzők,biorezonancia,…………vagy olyan készülékek mely Nemzetközi minősitést nem kaptak,és rendelőkben nem találhatóak. Számunkra az elsődleges legfontosabb szempont,hogy olyan vizsgálati eredményből tudjunk dolgozni melyett a fenti két szempontnak maximálisan megfeleljen.

Bizzunk a Német auditált technológiákban!Az elmúlt 40,-évben az ultrahang vagy az MRI,Vegatest megjelenésével a Német technológia fejlödésének köszönhetően számos eljárás született meg melyett ma az egészségügy nagyon jól tudd alkalmazni.Minden készüléknek meg van a maga elönye melyet a páciens saját maga hasznára tud forditani.PL ultrahnag,MRI,vagy külömböző képalkotó eljárások vagy a fájdalommentes diagnosztikai vegatest test expert mely pl. a páciens hiányait,kórókozokat,és külömböző allergiákat meg lehet vele határozni.

Keresse fel a www.vegateszt.hu.-oldalát.

A Vegatest legfőbb célja olyan egészségügyi technológiák biztosítása,amelyek elsőrendű választásként szolgálnak a diagnózis felállításához,ezzel segítve a klinikust  azon terápia kiválasztásában amely a legalkalmasabb a beteg számára.Vegateszt központban nemzetközi független laborban legmagasabb biztonsági és minőségi előírásoknak megfelelő pld  az orvosi tesztberendezésekre vonatkozó irányelvek, 93/42 / EGK, az ISO 9001: 2000 és az EN 13485: 2000 szerint auditált akkreditált tanúsitvánnyal elátott  készülékekket használnak.

 A központ legföbb célja olyan Eu-s modern auditált egészségügyi technilógiák biztositása,amely a gyártónak,és a technika fejlődésének köszönhetően a szervezet àllapotàról tökéletes képet kaphat.Hasonlíthatnak több, a piacon fellelhető diagnosztikai készülékekre,azonban Magyarországon Vegateszt központban egyedülállóak ezek a készülékek.Megnyugtató számunkra az is,hogy az általunk használt készülékeket számos nyugati európai klinikán egészségügyi központokban is alkalmazzák mely módszer-kombinációja nem jobb vagy rosszabb,mint a többi,hanem hosszú tudományos kutatási eredményeképpen egyedülállóan a fájdalommentes diagnosztikában. Európai Únios tanusitvánnyal minősitéssel rendelkezik egyszerűen csak megbizhatóbb,és sokkal informativabb.A bevàlt modern precizitàsú műszereknek köszönhetően az emberi szervezetben kialakuló hiányok,vagy többletek,illetve a táplálkozási rendellenességek ok-okozati összefüggések felderítése okozta problémák jelenlétét már korai fázisban is ki tudják mutatni azért hogy a betegség megelőzhetővé váljon.Ezért kivizsgálásukkal nemcsak a tünetet vizsgálják,hanem keresik a problémák okait is.

Számos Nemzetközileg is elismert szakorvos használja a praxisába ezt az eljárást.

Referencia.Vegateszt(vegatest verfaren)a világon mindenhol használják az általunk használt készülékeket.
Nemzetközileg is elismert számos,nyugati klinikán is alkalmazott készülékek.

  • Orvosi referencia:  Dr.med.Peter Wolf  praxis Hannover,- Ärztin Homöopathie allergie Ruth Frings praxis VegaTest Düsseldorf,-Dr. med.Sylvia Marko Fachärztin für Allgemeinmedizin Naturheilverfahre,-Ärztliche privat praxis Dippel Marburg,-Dr Thomas King ärztpraxis Reihnbrol,- Gert Ahrens Paxis Haushal- Dr.Med.Sussane Kreft Rosctock Ganzheitsmedizin,Bochum Dr Med.Christel Papendick,Dr-Frank Heim Ulm Vega check-Vegatest. -Dr Faye Hága Niderlande Hollandia
  • –  Vegatest Africa Oman AL Nahda-,Cyprus Natural Healt Center,Itália Verona medicinasistemicaintegrata.
  • Cosenza Italia Parafamacia.- Dánia . Lilye Mirra klinika
  • Brasilia Bairro Santa Terezinha – Piracicaba/SP

Azt tudták,hogy Spanyolországban Malaga városában Sosta Del sol világon is elismert Biomedic Clinic-orvosi központban mely speciális rákkezelő központ  a vizsgálatokat Vegatest készülékekkel is végzik mely első vizsgálatként javasolt.

  • Biomedic Clinica.-Sanyolország speciális orvosi rákkezelö központ-.Malaga  (önkológiai,és integratív klinika.. a vizsgálatokat Vega Test segitségével is végzik.)